Magična Skodelica – s tiskom

 15,90

Odkrijte čar čarobnih trenutkov z vsakim požirkom iz naše Magične skodelice, ki vas s svojim edinstvenim oblikovanjem in tehnologijo spreminjanja barve popelje v svet magije.

Ta izjemna skodelica, idealna je za darilo ali kot poseben dodatek vaši zbirki skodelic, ponuja presenetljiv preobrazbeni učinek: pri sobni temperaturi je črne barve, ko pa vanjo vlijete vroč napitek, se preobrazi v bleščečo belo, posuto z drobnimi bleščicami.

Ta presenetljiva značilnost ne samo da dodaja pridih elegancije vaši kavarniški izkušnji, ampak tudi zagotavlja, da je vsaka skodelica popolnoma prilagodljiva z izbiro motiva po vaši želji.

Uporabljamo sublimacijski tisk, ki zagotavlja, da so barve žive in vzorci dolgotrajni, kar pomeni, da je vsak motiv odporen na pranje v pomivalnem stroju.

Naša Magična skodelica s to tehnologijo postane odličen pogovorni kos ali pa preprosto opomnik, da v vsakdanu najdemo magijo.

Glavne značilnosti:

  • Barva: Črna pri sobni temperaturi; preobrazba v belo z bleščicami ob stiku z vročo tekočino.
  • Tehnologija tiska: Napredni sublimacijski tisk za visokokakovostne in obstojne vzorce.
  • Prilagoditev: Neomejene možnosti personalizacije z izbiro motiva po lastni želji.
  • Vzdrževanje: Zasnovana za enostavno čiščenje in združljiva z do 3000 pranji v pomivalnem stroju, kar zagotavlja daljšo obstojnost magičnega učinka.
  • Uporaba: Idealna za vsakdanjo uporabo ali kot izjemno darilo.

Ne zamudite priložnosti, da bi presenetili sebe ali svoje najdražje z nečim resnično posebnim – z našo Magično skodelico, ki prinaša čarovnijo v vsakdanje trenutke. Vaša jutranja kava ali večerni čaj nikoli več ne bosta ista, ko odkrijete veselje do presenečenja in lepote v vsakem požirku z našo čudovito skodelico, ki spreminja barvo. Raziščite našo ponudbo danes in dodajte malo čarovnije v vaše trenutke uživanja v napitkih.

Za večje naročilo enakih skodelic nam pišite in sestavimo vam veleprodajno ponudbo.

 

Morda vam bo všeč tudi

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni trgovini soglašate z uporabo piškotkov.