Okrasna tabla Hotel BABI in DEDI

 39,90

Darilo za babice in dedke: Personalizirana okrasna tabla iz masivnega lesa

Dedkova in babičina hiša je za vsakega vnuka kot luksuzni petzvezdični hotel. Kaj je lepšega od obiska, kjer te postrežejo z najljubšimi sladicami in kjer je shramba vedno polna tvojih najljubših sladkarij? Da bi cenili ta neprecenljivi čas, predstavljamo edinstveno personalizirano darilo: okrasno tablo iz masivnega lesa, ki jo po meri izdelamo z imeni vseh vnučkov.

Ne glede na to, ali iščete darilo za rojstni dan, obletnico ali praznik, bo ta tablica postala srce doma vsakega dedka in babice. Dodatno ponujamo personalizacijo napisa, od klasičnih izrazov do ljubkovalnih nazivov v vašem lokalnem narečju. Predstavljajte si, kako čudovito bi bilo videti napis kot “Hotel pri babici” ali “Dedkovo zatočišče”.

Za naročilo je vse preprosto: v spodnji obrazec vpišete željeni napis in imena vnučkov, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo.

Izdelek je ponosno izdelan v Sloveniji, z rokami in srcem Gregorja in Maje iz MG Leseno Darilo. Vsaka tabla je unikat, saj je izdelana iz kakovostnega lesa, kot sta hrast in oreh, včasih pa tudi pavlonija (odvisno od zaloge).

Tehnične specifikacije:

  • Material: Kvaliteten masiven les (hrast, oreh, pavlonija)
  • Dimenzije: 40 x 25 cm
  • Debelina: 2 cm

Pokažite dedkom in babicam, kako posebni so za vas z edinstvenim darilom, ki pripoveduje zgodbo vaše družine.

Morda vam bo všeč tudi

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni trgovini soglašate z uporabo piškotkov.