Personalizirana Skodelica za Učitelje in Vzgojitelje

Original price was: € 12,90.Current price is: € 10,90.

Personalizirana Skodelica za Učitelje in Vzgojitelje ob Koncu Šolskega Leta

 

Ob koncu šolskega leta izkažite zahvalo vašim vzgojiteljem in učiteljem s to posebej oblikovano skodelico. Z natančno izvedenim sublimacijskim tiskom in personaliziranimi možnostmi, ta skodelica služi kot praktično in srčno darilo, ki bo cenjeno skozi vse leto.

 

  • Kakovostni Sublimacijski Tisk: Žive in barvite grafike, ki ostanejo lepe skozi številna pranja.
  • Personalizacijske Možnosti: Možnost dodajanja posebnih sporočil ali imen, ki učiteljem pokažejo, kako zelo so cenjeni.
  • Material: Izdelana iz visokokakovostne keramike, primerna za vsakodnevno uporabo.
  • Velikost: Idealna za jutranjo kavo ali popoldanski čaj.
  • Vsestranskost: Skodelica je varna za uporabo v mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju.

 

Učitelji in vzgojitelji preživijo leto, polno izzivov in zmag, poučevanja in učenja. Ko se šolsko leto zaključi, ni boljšega načina za izkazovanje vaše hvaležnosti kot s to čudovito personalizirano skodelico. Z možnostjo dodajanja personaliziranega sporočila ali imena, ta skodelica ne bo samo uporabno darilo, ampak tudi trajen spomin na minulo šolsko leto.

Naša skodelica je enostavna za vzdrževanje in je pripravljena za vsakodnevno uporabo. Zaradi visokokakovostnega sublimacijskega tiska lahko skodelico brez skrbi uporabljate v mikrovalovni pečici in jo perete v pomivalnem stroju.

Pokažite svojo hvaležnost in cenjenje za trud in predanost, ki ju učitelji in vzgojitelji vlagajo v izobraževanje in razvoj mladih umov. Naročite vašo personalizirano skodelico za učitelje in vzgojitelje danes in naredite zaključek šolskega leta še posebej nepozaben.

 

Morda vam bo všeč tudi

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni trgovini soglašate z uporabo piškotkov.