Rojstnodnevna Skodelica – s tiskom

Original price was: € 12,90.Current price is: € 10,90.

Praznujte v Slogu:
Odkrijte popoln način za dvigovanje jutranjih razpoloženj in praznovanje rojstnih dni – z našo personalizirano Rojstnodnevno Skodelico!

Ta privlačna skodelica je oblikovana z veseljem in prilagojena s sodobno sublimacijsko tiskarsko tehnologijo, ki zagotavlja žive in obstojne barve.

 

  • Visokokakovostni Sublimacijski Tisk: Naša skodelica ponuja profesionalno natisnjene dizajne z odlično odpornostjo na bledenje in obrabo.
  • Personalizacija: Možnost dodajanja imena in starosti za osebni dotik, ki bo naredil rojstni dan še bolj poseben.
  • Kakovosten Material: Izdelana iz trpežne keramike, ta

skodelica je idealna za vsakodnevno uporabo.

  • Velikost: Standardna prostornina, primerna za vašo najljubšo jutranjo kavo ali čaj.
  • Dizajn: S privlačnimi rojstnodnevnimi motivi, kot so baloni in torta, ter možnostjo personalizacije z imenom.
  • Vzdržljivost: Sublimacijski tisk zagotavlja, da ostane dizajn svetel in jasen tudi po mnogih pranjih.
  • Vsestranskost: Skodelica je primerna za uporabo v mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju.

Praznujte s stilom ali presenetite nekoga za njegov rojstni dan s to edinstveno Personalizirano Rojstnodnevno Skodelico. Opremljena z živahnimi barvami in veselim dizajnom, ta skodelica je natisnjena z najsodobnejšo sublimacijsko tehniko za natančen in dolgotrajen rezultat. Dodajte osebno noto z imenom in izberite številko za personaliziran dotik, ki bo vsako jutro prinesel nasmeh. Idealna za vsakdanjo uporabo, ta skodelica je izdelana za dolgotrajnost in lahko prenese tudi vročino mikrovalovne pečice in pomivalnega stroja. Prijatelj, družinski član ali sodelavec – ta skodelica je popolno darilo, ki bo zagotovo cenjeno.

Navodila za Uporabo in Vzdrževanje: Enostavna za čiščenje in vzdrževanje, naša skodelica je pripravljena na vsakodnevno rabo. Je mikrovalovno varna in primerna za čiščenje v pomivalnem stroju, kar zagotavlja maksimalno udobje.

Ne spreglejte priložnosti, da naredite rojstni dan ali vsak dan nekaj posebnega. Naročite vašo Personalizirano Rojstnodnevno Skodelico danes in uživajte v skodelici polni sreče!

Morda vam bo všeč tudi

Morda vam bo prav tako všeč…

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni trgovini soglašate z uporabo piškotkov.