Zaljubljena Skodelica – s tiskom

 9,90

Pustite, da ljubezen zacveti z vsakim požirkom iz naše “Zaljubljene Skodelice”. Ta izjemna skodelica združuje klasičen občutek keramičnega materiala z inovativno tehnologijo sublimacijskega tiska, kar rezultira v živahnem in trajnem dizajnu. Na skodelici so prikazani elegantni motivi, kot so srčki, ljubezenska sporočila in romantične ilustracije, natisnjene v bogatih barvah, ki ohranjajo svojo živahnost tudi po večkratni uporabi.

Izdelana iz vrhunske keramike, “Zaljubljena Skodelica” zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in je idealna za vaše jutranje ali večerne užitke. S prostornino 350 ml je popolna za kavo, čaj ali katerokoli drugo vašo najljubšo pijačo. Ergonomična oblika ročaja zagotavlja udoben oprijem, medtem ko gladka notranja površina skodelice omogoča enostavno čiščenje.

Sublimacijski tisk omogoča izjemno kakovost slike z živimi barvami in jasnostjo detajlov, ki ne zbledijo in so odporni na praske. Skodelica je tudi varna za uporabo v mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju, kar pomeni, da lahko uživate v njeni uporabi brez dodatnih skrbi.

Vsaka “Zaljubljena Skodelica” je idealno darilo za Valentinovo, obletnice ali kot presenečenje za posebno osebo v vašem življenju.

Naročite zdaj in dodajte pridih romantike vsakemu trenutku s to čudovito “Zaljubljeno Skodelico”!

Lahko jo personaliziramo z vajinimi imeni!

Morda vam bo všeč tudi

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni trgovini soglašate z uporabo piškotkov.