Hišna številka – pleksi steklo

 37,90

Hišna številka iz pleksi stekla – Eleganten dodatek za vsak dom

Iščete način, kako svojemu domu dodati pridih elegance in modernosti? Naša črna sijajna hišna številka iz pleksi stekla je popolna izbira za vsakogar, ki želi svojo zunanjo podobo povzdigniti na višjo raven. Z dimenzijami 30 x 25 cm in debelino 5 mm, ta prestižna hišna številka združuje izjemno vidnost z vrhunskim dizajnom, ki se prilega vsaki fasadi.

Zakaj izbrati našo hišno številko iz pleksi stekla?

Visokokakovostni Materiali: Izdelana iz odpornega pleksi stekla, naša hišna številka zagotavlja dolgotrajno obstojnost in odpornost na vremenske vplive.
Elegantni Črni Sijaj: Črni sijajni finiš dodaja dotik razkošja in sofisticiranosti, ki bo zagotovo pritegnil poglede.
Enostavna Montaža: Montažni pribor ni vključen, pripravljene pa so luknje za pritrditev.
Vsestranska Uporaba: Idealna za različne arhitekturne stile, od modernih do tradicionalnih, naša hišna številka je popolna izbira za vsak dom.
Obliko lahko prilagodimo vašim željam

Optimizirajte svoj dom z našo črno sijajno hišno številko iz pleksi stekla – izdelek, ki združuje funkcionalnost z estetskim čarom. Naročite zdaj in dodajte svojemu domu element sodobne elegance, ki bo trajal leta.

Morda vam bo všeč tudi

Morda vam bo prav tako všeč…

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni trgovini soglašate z uporabo piškotkov.