O nas

V naravi imamo čudovite dragocene danosti in ena od tistih, ki je najbolj očarala naju, je les. Les je naravni material, ki diha in omogoča širino ustvarjanja v čudovite in kvalitetne izdelke, ki obdržijo pridih naravne in so prijazni do okolja, kar je danes še kako pomembno in družbeno odgovorno. 

Blagovno znamko MG leseno darilo sva ustvarila Maja in Gregor, mlad zakonski par s Koroške. Prav začetek najine skupne poti in ljubezen do lesarske dejavnosti sta bili povod za to, da sva začela ustvarjati okolju prijazne, kvalitetne in cenovno dostopne lesene izdelke za vsako priložnost. Želiva, da leseno darilo postane in ostane edinstvena vez med ljudmi in naravo, zato sva se namesto uporabe lepljenega lesa odločila uporabiti naraven, neobdelan, masiven les.

Ustvarjanje v najinem ateljeju se je pričelo z lesenimi metuljčki in nadaljevalo z najrazličnejšimi darili, s katerimi vam še danes pomagava osrečiti najbližje in prijatelje. Najino ponudbo je kmalu dopolnila tudi kolekcija naravnega lesenega nakita s kristali Swarovski, okrasni izdelki, ki obeležijo prihod novorojenčkov ter ponudba lesenih izdelkov za otroke. Vsakemu od izdelkov dodava tudi osebno noto, saj z gravuro omogočiva možnost personalizacije po želji kupca. Tako mnoge od izdelkov, ki so plod trdega dela, ljubezni, natančnosti in truda, krasijo najrazličnejša imena in čudovita posvetila. 

Ker se še predobro zavedava, kako umetne snovi obremenjujejo naš planet, sva vesela, da sva z ljubeznijo do okolja v letih delovanja sestavila ponudbo, ki predstavlja naravno rešitev in alternativo ekološko spornim izdelkom. Eden od takšnih produktov so najine eko lesene svečke, ki so vedno bolj priljubljena izbira in alternativa plastičnim svečam.

Vsem najinim kupcem omogočava tudi oddajo individualnega naročila- lesenega izdelka, ki ga ni moč najti v ponudbi in je narejen po meri in željah naročnika. S tem skupaj z vami ustvarjava najlepše zgodbe, ki na koncu faze od načrtovanja do izdelave, vedno poskrbijo za nepozabno presenečenje in spomin.

Leseno darilo odraža najino poslanstvo ljubezni do narave in kreativnosti, s katero skozi izdelek poskrbiva, da na vaših obrazih in obrazih vaših bližnjih, skupaj narišemo nasmeh in ustvarjamo nepozabne spomine. 

Maja & Gregor

 

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni trgovini soglašate z uporabo piškotkov.