O nas

mg leseno darilo o nas

Nekaj najboljšega, kar nam lahko ponudi narava, je les, ki nas vedno znova očara v vseh pogledih. 

Z leti, ko odraščamo, se večina ljudi vse bolj zaveda, kako zelo pomembne so naravne danosti, še posebej, ko je govora o ekološkem zavzemanju za naš planet. Tudi midva sva se odločila, da bova spodbujala ekološko zavedanje in ga delila naprej. 

Blagovno znamko MG leseno darilo sva ustvarila Maja in Gregor, mlad zakonski par s Koroške. Prav začetek najine skupne poti je bil povod za to, da sva začela ustvarjati izdelke iz lesa. Ob načrtovanju poroke sva se srečala z zelo neprijetno izkušnjo pri nakupu lesenega metuljčka. Po obisku trgovin na Koroškem sva bila šokirana nad cenami lesenih metuljčkov, ki so bile povsod pretirano visoke in precenjene. Tista cena lesenega metuljčka je prevesila tehtnico na stran ideje in želje po ustvarjanju okolju prijaznih izdelkov po dostopnih cenah.

Poleg metuljčkov je bila najina vizija izdelovati najrazličnejša osebna darila za posebne priložnosti. Želiva, da leseno darilo postane edinstvena vez med ljudmi in naravo. Ravno zato sva se namesto zlepljenega lesa odločila uporabiti naraven, neobdelan, masiven les.

Z ogromno ljubezni in pozitivne energije sva se prav tako fokusirala na izdelovanje lesenega nakita vseh vrst in oblik. Med drugim so nastali raznorazni uhani, prstani, zapestnice, ogrlice, broške…, ki sva jih združila tudi v komplete. Posebnost najinega lesenega nakita je dodatek kristala Swarovski, ki daje lesu dodatno dragocenost.

Po metuljčkih in nakitu sva se lotila še izdelovanja najrazličnejših darilnih škatlic, okraskov, obeskov, obešalnikov, unikatnih znakov za okrogle obletnice… Posebej ponosna sva tudi na najine lesene sveče, za katere upava, da bodo v prihodnosti nadomestile ekološko sporne plastične sveče.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni trgovini soglašate z uporabo piškotkov.