Lesena darilna škatla – Sijajnica

 38,90

Sijajnica, elegantno škatlo iz vezane plošče topola, ki združuje funkcionalnost z naravnim slogom.

Ta premišljeno oblikovana škatla meri 34 x 14 cm z globino 12 cm, kar nudi dovolj prostora za shranjevanje vaših dragocenosti ali spominov.

Izdelana iz visokokakovostnega topolovega lesa, Sijajnica ne le izstopa z estetskimi detajli, temveč je tudi vzdržljiva in trpežna.

 

  • Velikost: Z notranjimi merami 34 x 14 cm in globino 12 cm, je ta škatla idealna za shranjevanje različnih predmetov, od nakita do pisarniških potrebščin.
  • Material: Izdelana iz vezane plošče topola, materiala znanega po svoji lahkosti in stabilnosti, Sijajnica prinaša toplino narave v vaš dom ali pisarno.
  • Večnamenska uporaba: Zaradi svoje prilagodljive velikosti in klasičnega videza je ta škatla popolna za večnamensko uporabo – od dekorativnega elementa do praktičnega organizatorja.
  • Trajnost in estetika: S kombinacijo trajnostne izdelave in sodobnega dizajna, Sijajnica ponuja dolgotrajno estetsko privlačnost.
  • Personalizacija: Na voljo je možnost personalizacije, ki kupcem omogoča, da škatlo prilagodijo po svojih željah ali potrebah.

Idealna za tiste, ki iščejo stilsko dovršen in okolju prijazen način shranjevanja, Sijajnica je odlična izbira za darilo.

Na voljo po naročilu

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni trgovini soglašate z uporabo piškotkov.