Znak za obletnico - Violinski ključ

 55,00

Znak za obletnico v obliki violinskega ključa je čudovito presenečenje za vse slavljence, ki so ljubitelji glasbe! Da bo presenečenje še lepše, znaku dodamo ime in število let slavljenca ali slavljenke.

Je vaš bodoči slavljenec navdušen lovec? Presenetite ga z znakom za obletnico z motivom lovske trofeje z dodanim številom let in imenom slavljenca!

Znak za obletnico je eno najlepših presenečenj, ki jih lahko svojim najdražjim in prijateljem podarite pred ali na dan praznovanja okroglega rojstnega dne. Znak s personaliziranim imenom in številom let bo vašemu slavljencu/-ki za vedno ostal lep spomin, ki lahko po praznovanju krasi steno ali poljubne prostore doma, zato je obenem primeren tudi kot čudovito darilo za vse generacije!

Ob naročilu znaka nas obvestite o podrobnostih napisa ter željah, ki jim bomo z veseljem prisluhnili in iz lesa naredili izdelek, ki bo razveselil vašega slavljenca ali slavljenko.

Vsak znak za obletnico podjetja MG leseno darilo, je 100% slovenski proizvod.

Dimenzije: 85 cm X 50 cm

Na voljo po naročilu

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni trgovini soglašate z uporabo piškotkov.